Skip til primært indhold

Neurofysiologisk Ambulatorium

Vi varetager undersøgelser til belysning af sygdomme i hjerne, rygmarv, nerver og nogle muskler.

Undersøgelserne udføres på patienter i alle aldre, langt de fleste udføres ambulant, men også på indlagte og akutte patienter.

Henvisning

Du bliver henvist til os fra praktiserende læge og/ eller speciallæger. Når vi har modtaget henvisningen foretagers en visitation af hvilken type undersøgelse, der skal foretages, samt hvordan den prioriteres i forhold til andre patienter.

Ventetid

Ventetiden kan variere og er afhænger af hvilken type undersøgelse, du skal have foretaget.

Hvis vi ikke kan give dig et indkaldelsesbrev med dato for undersøgelsen senest 8-10 dage efter, at vi har modtaget din henvisning, vil du i stedet modtage et kvitteringsbrev. Heri står der, hvornår vi har modtaget henvisningen, henvisende læges navn, samt hvornår du kan forvente at modtage et indkaldelsesbrev.

Svar på undersøgelser

Svaret på undersøgelsen, kan ikke gives umiddelbart efter endt undersøgelse, men vil bliver sendt til henvisende læge / speciallæge, når undersøgelsen er bedømt færdig og er underskrevet af neurofysiologen, svar tider ligger inden for ca. 21 dage.

Du kan blive henvist til os, hvis du har symptomer på bl.a. epilepsi, nervebetændelse, afklemning af nerver, søvnforstyrrelser, dissemineret sklerose samt hovedpine.

De undersøgelser, vi foretager, kaldes neurofysiologiske undersøgelser. Det er målinger af de elektriske signaler (elektrodiagnostiske målemetoder), som dannes fra nervesystemet og muskulaturen.

Undersøgelserne bidrager til at diagnosticere sygdomme, følge udviklingen af sygdomstilstande samt vurdere resultatet af behandlinger. I ambulatoriet foretages årligt omkring 1500 diagnostiske undersøgelser.

  • EEG
  • Søvn Voksen
  • Søvn EEG børn
  • EMG
  • ENG
  • SSEP
  • VEP
Find patientinformationer for Neurofysiologisk Ambulatorium her

Neurofysiologisk Ambulatorium

Haraldsgade 7
6700 Esbjerg
Bygning H, indgang 1, stuen

Telefonisk kontakt:

Du kan ringe til os på tlf. 7918 2277

Vi kan træffes alle hverdage mellem kl. 8-11 og 13-14.

APPFWU02V