Skip til primært indhold

Lunge Ambulatorium

Læs mere herunder

Din problemstilling bliver gennemgået sammen med dig af en læge eller overlæge. Om muligt vil en diagnose blive stillet med det samme. Yderligere undersøgelser kan dog blive nødvendige. Skal du gennemgå et behandlingsforløb, vil lægen blive din kontaktperson, som du vil møde fremover. I ambulatoriet møder du et kompetent og professionelt personale.

Ved indkaldelse til Lunge Ambulatorium er det også muligt at blive henvist til Lunge Ambulatorium på Grindsted Sygehus.

Lunge Ambulatoriet ligger på E3. Følg hovedstrøg til E, og tag elevator eller trappe til 3.etage. Når du kommer til Lunge Ambulatoriet, melder du din ankomst på ankomststanderen ved indgangen. Lægen eller sygeplejersken vil kalde ind til undersøgelse/samtale, når det er din tur ifølge dagens program. Du er velkommen til at tage en pårørende med til samtalen, hvis du ønsker det. Hvis du får inhalationsmedicin og/eller anden medicin, skal du altid medbringe en opdateret medicinliste samt selve inhalationsmedicinen.

Hvis det er relevant, vil vi sammen med din indkaldelse medsende en beskrivelse af hvilken undersøgelse, der skal foretages, samt hvordan det kommer til at foregå. Det er vigtigt at læse denne vejledning grundigt, da der kan være nogle forberedelser, man skal gøre hjemmefra for at undersøgelserne bliver pålidelige. Fx at holde pause med medicin eller lignende.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din undersøgelse og behandling i ambulatoriet, er du velkommen til at kontakte ambulatoriet. Se hvordan du kommer i kontakt med afdelingen på dette link

APPFWU02V