Skip til primært indhold

Logistik og Serviceafdelingen

Læs mere herunder

Logistik og Serviceafdelingerne på Esbjerg og Grindsted Sygehus drives af en Logistik & Servicechef samt 4 Funktionsledere, som sammen med ca. 350 medarbejdere har ansvaret for Patienttransport, Rengøringsopgaver, Serviceopgaver, Sterilcentral samt Depot & Forsyningstjenesten.

Depot & Forsyningstjenestens opgaver består primært af plukning, pakning & Levering af produkter til hele Esbjerg og Grindsted Sygehus.

Derudover servicerer vi også Esbjerg og Grindsted Sygehus' andre afdelinger på andre Lokationer samt samarbejdskommuner.

Depot & Forsyningstjenesten sikre, at kvaliteten er i højsæde i forsyningen og at servicen vi giver internt og eksternt er professionelt og værdsat.

Vi holder Esbjerg og Grindsted Sygehus rent for at forhindre smittespredning og infektioner, og for at give patienter og pårørende en god oplevelse. Rengøringspersonalet udfører rengøring efter kvalitetsstandarden DS INSTA 800 samt hygiejnestandarden NIR (Nationale Infektionshygiejniske Retningslinje for rengøring i hospitals- og primærsektoren).

I henhold til standarderne udfører vi rengøring i alle Sygehusenes lokaler efter en mærmere bestemt klassificering af lokaletyper.

Sterilcentralen genbehandler og steriliserer kirurgiske instrumenter og udstyr til ambulatorier og operationsgange på Esbjerg og Grindsted Sygehus i Esbjerg, Grindsted og Brørup.

Sterilcentralen afhenter og leverer løbende instrumenter og udstyr til brugere på Esbjerg og Grindsted Sygehus i Esbjerg. Chauffører fra Logistik & Serviceafdelingen afhenter og leverer instrumenter og udstyr til Grindsted og Brørup flere gange dagligt.

Genbehandling består af vask, kontrol, pakning og autoklavering og lever op til kravene i Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR). Herved medvirker vi til at sikre patientsikkerheden.

Sterilcentralen er ved at inføre sporbarhedssystem og kan på sigt dokumentere og spore alle processer i genbehandlings cyklussen.

Indkøb af nye instrumenter eller udstyr der skal genbehandles skal aftales med sterilcentralens kvalitetsansvarlie, som vil vurderer om emnet er egnet til genbehandling.

APPFWU02V