Skip til primært indhold

Sæt kryds i kalenderen til Åben Forskerdag 2021

SUND, SDU og Region Syddanmark inviterer til Åben Forskerdag 2021. Åben Forskerdag holdes online torsdag den 3. juni kl. 12.30 - 17.35.

Åben Forskerdag er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor forskere og ledere fra hele regionen og Syddansk Universitet mødes for at præsentere forskning og høre om de nyeste nationale og internationale tendenser inden for sundhedsforskning.


Åben Forskerdag holdes online

Åben Forskerdag holdes i år online. Formatet vil følge tidligere års genkendelige form, men da dagen holdes online vil det blive en ny og sjov udfordring at både deltage og præsentere på Åben Forskerdag 2021.

De deltagende vil blandt andet få mulighed for at se og høre en spændende key-note speaker, præsentere og blive præsenteret for den nyeste, spændende forskning og selvfølgelig med afholdelse af ph.d.-cuppen.

Om Åben Forskerdag

Alle ansatte i Region Syddanmark og på Syddansk Universitet er velkomne - også hvis du ikke selv forsker, og du bare har lyst til at snuse lidt til, hvad der rører sig inden for sundhedsforskningen i Region Syddanmark. Deltagelse er gratis.

APPFWU01V