Skip til primært indhold

Urinvejskirurgisk Ambulatorium

Læs mere herunder

Om Urinvejskirurgisk Ambulatorium

Urinvejskirurgisk Ambulatorium er beliggende i stueetagen, Bygning B. Vi har fælles venteareal med Ortopædkirurgisk og Karkirurgisk Ambulatorium samt Ambulatorium for Kvindesygdomme. Når du ankommer i ambulatoriet, bedes du scanne dit sygesikringskort i receptionen. Tag derefter venligst plads i venteværelset.  Du kan opleve ventetid, da vi også modtager akutte patienter. Vi vil forsøge at informere dig løbende om ventetid – henvend dig gerne i skranken, hvis du er i tvivl.

Vi anser dig som ekspert i dit eget liv og vi ønsker at indgå i et tæt samarbejde med dig. Det gør vi ved at høre og respektere din viden, ønsker og behov og træffe beslutninger om behandlingsforløbet i fællesskab med dig og dine pårørende. Samtidig er det vigtigt for os, at du får et trygt forløb ved at møde et engageret, venligt og imødekommende personale i ambulatoriet.

Ambulant besøg

I ambulatoriet foregår der både udredning, behandling og kontrol. Du kan i ambulatoriet både møde til et lægeambulatorium og et sygeplejeambulatorium. Ved nogle besøg foregår konsultationen udelukkende ved en sygeplejerske. Nogle af vores konsultationer afholdes desuden som video- eller telefonkonsultationer. Vi beskriver i dit indkaldelsesbrev, hvordan du skal forberede dig til besøget i ambulatoriet. Du skal være meget opmærksom på, at der kan være skemaer, du skal udfylde flere dage forud for besøget.

Afdelingen deltager aktivt i forskning, så du kan opleve, at blive spurgt om du vil deltage.

APPFWU02V