Skip til primært indhold

Ambulatorium Grindsted

Læs mere herunder

Vi modtager patienter efter henvisning til forundersøgelse og udredning før evt. operation for sygdomme eller skader i knogler, muskler og led, forberedelse til operation, kontrol efter operation, kontrol efter skadestuebesøg og sårbehandling. Når vi har modtaget din henvisning, sender vi en tid til ambulant undersøgelse og et oplysningsskema. På baggrund af henvisningen, undersøgelsen/samtalen med lægen og evt. supplerende undersøgelser lægger vi sammen med dig en plan for det videre forløb.

I nogle tilfælde skal du have foretaget yderligere undersøgelser, f.eks. blodprøver eller røntgenundersøgelse. Vi tilstræber, at dette gennemføres samme dag. På baggrund af henvisningen, undersøgelsen/samtalen med lægen og evt. supplerende undersøgelser lægger vi sammen med dig en plan for det videre forløb.

Ankomst

Når du ankommer, bedes du registrere din ankomst på Daghospital Grindsted, som er beliggende på 1. sal på Grindsted Sygehus. Du skal være opmærksom på, om du skal møde til røntgen forinden din undersøgelse. Hvis du skal dette, skal du først møde på Røntgen og Scanning, 1. sal, og dernæst registrere din ankomst på Dagshospital Grindsted.

Til undersøgelsen bedes du medbringe

  • Indkaldelsesbrevet
  • Udfyldt oplysningsskema
  • Opdateret medicinliste

Kontakt

Sydvestjysk Sygehus, Grindsted
Engparken 1
7200 Grindsted

Send sikker e-mail til Ortopædkirurgisk Afdeling via borger.dk.

Se mere om at sende sikker digital post til sygehuset her. 

Afbud

Bliver du forhindret i at møde til den planlagte tid, bedes du hurtigst muligt kontakte os.

APPFWU02V