Skip til primært indhold

Huskeliste til indlæggelse

Hvad bør du huske ved indlæggelse?

Hvad bør du medbringe, og hvad bør du lade være hjemme?

Når man bliver indlagt på Esbjerg og Grindsted Sygehus, må man selvfølgelig gerne gøre opholdet lidt personligt - hvis du har spørgsmål om specifikke ejendele så kontakt endelig den specifikke afdeling hvor du skal indlægges. Herunder finder du de mere gængse ting vi anbefaler at medbringe.

Hvad bør du ikke medbringe?

Lad venligst flest mulige værdigenstande, som eksempelvis penge og smykker, blive hjemme hvis muligt. Sygehuset kan desværre ikke tage ansvar for disse ting. Der er dog, som udgangspunkt, mulighed for at have en aflåst skuffe med de mest essentielle værdier.

Huskeliste til indlæggelse på Esbjerg og Grindsted Sygehus

Bruger du medicin i hverdagen, så bør du medbringe denne ved indlæggelse så du fortsat kan få din medicin. Medbring gerne dosispakket medicin og den originale emballage, så personalet se, hvad du tager og eventuelt hjælpe.

Husk gerne forskellige former for ID, hovedsageligt det gule sundhedskort anbefales at medbringe.

Medbring gerne dine egne toiletsager, herunder tandbørste, hårbørste, morgenkåbe, hjemmesko (eller sutsko) m.m.

Du må gerne medbringe og bruge dit eget tøj under indlæggelse, så længe at du eller dine pårørende selv vasker det ved længere indlæggelse. Det skal samtidig tages med hjem ved udskrivelse.

Det anbefales altid at have kontaktinformationer på to forskellige pårørende. Gerne med både navn, relation, adresse og telefonnummer da det bruges til kontakt, såfremt der er behov.

Bruger du stok, høreapparat, briller eller lignende medbringes det gerne.  

Du er velkommen til at medbringe underholdning som du finder interessant. Det kan være både læsestof, kryds og tværs, håndarbejde eller andet.

Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe mobiltelefon, bærbar computer, tablet og opladere til disse, men vi anbefaler på det kraftigste at det bruges med respekt for andre patienter og pårørende. Medbring bl.a. gerne headset eller høretelefoner, hvis du ønsker at bruge lyd under indlæggelse.

APPFWU01V