Skip til primært indhold

Karkirurgi

Læs mere herunder

Når du ankommer i ambulatoriet, bedes du scanne dit sygesikringskort i receptionen. Tag venligst derefter plads i venteværelset.

Vi har fælles venteareal med Ortopædkirurgisk Ambulatorium, Ambulatorium for Kvindesygdomme og Urinvejskirurgisk Ambulatorium. Du kan opleve ventetid, da vi også modtager akutte patienter. Vi vil forsøge at informere dig løbende om ventetid – henvend dig gerne i skranken, hvis du er i tvivl.

Vi anser dig som ekspert i dit eget liv og vi ønsker at indgå i et tæt samarbejde med dig. Det gør vi ved at høre og respektere din viden, ønsker og behov og træffe beslutninger om behandlingsforløbet i fællesskab med dig og dine pårørende. Samtidig er det vigtigt for os, at du får et trygt forløb ved at møde et engageret, venligt og imødekommende personale i vores ambulatorium.

Karkirurgisk Ambulatorium på Sydvestjysk Sygehus er en enhed under Kirurgisk Afdeling, hvor speciallæger du møder i ambulatoriet kommer fra Karkirurgisk Afdeling i Kolding.

Ambulant besøg

Et ambulant besøg varer normalt ca. 30 minutter. Hvis du skal opereres, så ligger der heri, undersøgelse, tåtryksmåling og journalskrivning. Selve operationen foregår i Kolding, hvor du også taler med narkosen. Vi beskriver i dit indkaldelsesbrev, hvordan du skal forberede dig til besøget i ambulatoriet. Du kan i ambulatoriet både møde til et lægeambulatorium og et sygeplejeambulatorium. Ved nogle besøg foregår konsultationen udelukkende ved en sygeplejerske. 

APPFWU02V