Skip til primært indhold

Kom til Forskningens Døgn

Tirsdag 23. april 2024 inviterer Esbjerg Sygehus til Forskningens Døgn, hvor både borgere, patienter og medarbejdere kan komme helt tæt på sygehusets forskning.

Forskningens Døgn på Esbjerg Sygehus byder på en forrygende og inspirerende dag fyldt med spændende aktiviteter – og du er velkommen.

Sæt kryds i kalenderen tirsdag 23. april 2024 kl. 14.30-17.30, hvis du har lyst til opleve forskning tæt på.
I år kan du blandt andet opleve en række stande med aktiviteter.

Du kan eksempelvis få tjekket, om du er i risiko for at udvikle hjerte-karsygdomme, få målt din smertetærskel eller se vores udekørende akutmedicinbil indefra.

Der vil også være mulighed for at opleve et 3D-røntgenfoto af hjertet og kranspulsårer, se og røre ved 3D-modeller og værktøj, der anvendes til kæbekirurgiske operationer og meget, meget mere.

Åben for alle

Vores forskere kommer og fortæller om den nyeste viden inden for leverforskning og forskning i svimmelhed, og så kan du overvære et ’live’ forsøg med blodtryksmåling under vinterbadning.

Forskningens Døgn er for alle, som har lyst til at opleve forskningen tæt på – og det er ganske gratis.

Så tag din familie, din ven eller din nabo under armen og kom med til en lærerig dag, hvor de kan få et indblik i, hvordan Esbjerg Sygehus bidrager til vigtig forskning på mange områder, som kommer vores patienter til gode.

Om Forskningens Døgn

  • Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der skaber mødesteder mellem forskere og borgere.
  • Festivalen foregår hvert år i slutningen af april (uge 17).
  • Læs mere her.
APPFWU02V