Skip til primært indhold

Fundraising

Læs mere herunder

Fonde og puljer

 • Find en oversigt over Region Syddanmarks forskningspuljer her.

Internationaliseringspuljen ved Esbjerg og Grindsted Sygehus giver sygehusets forskere mulighed for at søge om økonomisk støtte til udlandsophold.

Formålet er at give sygehusets forskere mulighed for at søge om økonomisk støtte til udlandsophold, som kan bidrage til udsyn og give inspiration til endnu bedre forskning til gavn for patienterne.

Internationaliseringspuljen etableres med et budget på i alt 300.000 kr., hvoraf der kan søges om op til 150.000 kr. pr. ansøger.

 

Karola Jørgensens Forskningsfond til fremme og udvikling af lægevidenskabelig forskning ved Esbjerg og Grindsted Sygehus.

Vær opmærksom på, at der for sygehusets ansatte gælder en særlig proces for ansøgninger til de lokale Esbjerg fonde.

De lokale Esbjerg fonde inkluderer:

Få overblik over støttemuligheder til forskning ved hjælp af nedenstående værktøjer

 1. Fondsårshjul ved Syddansk Forskerstøtte
  Årshjulet indeholder opslag til fonde, som er relevante for mange forskere inden for sundhedsvidenskab, og det opdateres kontinuerligt. Vær opmærksom på, at årshjulet ikke viser alle de fondsmuligheder, som findes. Det skal ses som supplement til fondsdatabasen Research Professional.

  Du kan se årshjulet her

 2. Fondsdatabasen Research Professionals
  Research Professionals er en fondsdatabase, hvor forskere kan oprette avancerede søgninger og derved få relevante oversigter over fonde i opslag, inden for netop deres forskningsområde.

  Find Research Professionals her.

  For hjælp til registrering samt udarbejde af faste søgninger kontakt Syddansk Forskerstøtte
  sydforsk@health.sdu.dk

 3. Legatbogen

  Find information i kapitlet omkring forskning og uddannelse her.

Fundraisingsupport

Syddansk Forskerstøtte på SDU’s sundhedsfaglige fakultet kan vejlede i, hvordan der kan søges midler til eksterne forskningsfonde.

Ønsker du hjælp til at søge eksterne forskningsmidler, kan du kontakte Forskningscentret via: SVS-forskning@rsyd.dk

Der tilbydes blandt andet support vedr. følgende:

 • Rådgivning om forskningspuljer – især de regionale forskningspuljer
 • Identificering af relevante fonde og puljer
 • Kvalitetssikring af ansøgninger. Det vil blandt andet sige hjælp til budgetlægning og gennemgang af ansøgningen i forhold til formalia og forskningskvalitet. Det sidste vil ske via erfarne forskere på sygehuset.
 • Give forslag til samarbejdsparterne til forskningsprojekter dvs. henvise til forskere på sygehuse i regionen og ved SDU, som kan være mulige partnere.

Råd og værktøjer til fondsansøgningen

Ved SUND Funding Academy kan du få et overblik over workshops, webinarer og guides målrettet at udvikle teknikker og viden om, hvordan du skriver fondsansøgninger.

APPFWU01V